a

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit lorem quis bibendum elit.

+01145928421 appetito@mikado-themes.com
FOLLOW ME ON INSTAGRAM
Search
Title Image

OVER ONS

Welkom aan boord van The Oriënt Express!

Sinds 2010 serveert The Oriënt Express Almelo de beste streekgebonden specialiteiten. Bezoek het restaurant in Almelo aan Woonboulevard Almelo en ervaar de verrukkelijke reis van Parijs naar Istanbul. Er wordt onderweg gestopt bij indrukwekkende steden en pittoreske plaatsjes met overheerlijke gerechten. Enjoy the ride of taste!

Zo kun je bij de tussenstop in Parijs genieten van rijk belegde broodjes en heerlijke salades. En in Milaan kun je vers gemaakte pizza’s proeven. Alle ingrediënten zijn dagvers. Na een korte reis mag je uitstappen op de plek waar het eerste koffiehuis ter wereld haar deuren opende: Venetië. Laat je meevoeren door de aromatische melange van licht gebrande Arabica en Robusta bonen en geniet van je kopje koffie. Onze reis eindigt alweer in Istanbul. Deze stad slaat letterlijk een gastronomische brug tussen Europa en Azië. Dat proef je terug in één van de vele smakelijke vleesgerechten van The Oriënt Express.

Orient Express

De onderhandelingen zijn afgerond, het nieuw huurcontract is getekend en het startsein voor een nieuw avontuur is gegeven: Eser Güzel en Sharon Güzel- van Ede van der Pals gooien het roer om en zijn na 3,5 jaar terug op hun oude nest.

“Na een lange periode van onderhandelen hebben we in februari de knoop doorgehakt,” vertelt Güzel enthousiast. “Begin maart hebben we een nieuw huurcontract ondertekend en willen we samen met de verhuurder een nieuwe weg inslaan: een weg richting de toekomstige Lifestyle Boulevard. Zo wordt het huidige pand uitgebouwd en wordt de inrichting volledig aangepakt. We kijken er erg naar uit!”

Terugkeer
Waarom is er besloten om weer terug te gaan naar The Orient Express? “Het blijft ons kindje en we hebben het gemist,” zegt Güzel met een brede glimlach. “Daarnaast hadden we de stap ook niet gezet, als er geen mogelijkheden zouden bestaan voor uitbreiding. Het merendeel van het vroegere team is nog compleet en dat speelt ook mee voor ons. De mensen in het team zijn méér dan alleen collega’s voor ons.”

Toekomstvisie
Met de gezamenlijke toekomstvisie van de verhuurder en The Orient Express wordt alles op alles gezet om The Orient Express naar een hoger niveau te tillen qua service en kwaliteit. Daarnaast wordt er samen met de gasten gewerkt aan een nieuw concept. Dit alles wordt de komende weken uitgewerkt. “We moeten het nog finetunen,” zegt Güzel. “No worries, we blijven dicht bij onze roots.”

BEL ONS