Kom en ervaar ‘the ride of taste’…

The Oriënt Express slaat sinds 2010 een gastronomische brug tussen Europa en Azië. De locomotief wordt bestuurd door Eser Güzel. Met meer dan 25 jaar horeca-ervaring weet hij klanten deelgenoot te maken voor zijn liefde voor lekker eten en drinken.

Zo heeft u bij The Oriënt Express in Almelo de mogelijkheid om te genieten van heerlijke koffie en smakelijke gerechten. Uw koffie wordt vers gemalen en ‘live’ voor u gemaakt. Koffie zoals koffie hoort te zijn. Wij serveren koffie met een heerlijke cremelaag, in verschillende lagen gegoten lattés en cappuccino’s met een goede laag schuim. Naast de verschillende soorten koffie hebben wij ook ovenverse koeken en muffins. Alles om het compleet te maken.

Oriënt-home-08 Oriënt-home-07 Oriënt-home-06 Oriënt-home-03

Heeft u zin in een lekkere hap? Kom langs en ervaar zelf ‘the ride of taste’. In onze moderne eetgelegenheid kunt u comfortabel zitten en genieten van onze gevarieerde keuken. Van een goed broodje döner tot een uitgebreide schotel. Ook voor een uitsmijter of maaltijdsalade bent u bij ons aan het juiste adres. Toch zin in iets anders? Kijk dan voor een compleet overzicht op onze digitale menukaart.

Openingstijden:

Maandag t/m Zondag  –  11.00 t/m 22.00 uur